Здравей, Силистра!

август 7, 2011 от Паралел 44 · 944 коментара 

Здравейте,

Представяме ви новата услуга на Паралел 44 – Фирмен каталог на компаниите и организациите на територията на областта.

Интерфейсът и дизайнът са същите, както и в другата популярна услуга на сайта – Малки обяви. Разликата е в променени полета за информация, възможност за добавяне на  лого и повече снимки, връзките са активни за кликане. Леснотата за публикуване е същата, като за разлика от обявите, публикациите нямат крайна дата. Вие сами решавате дали, кога и каква информация да въведете за организацията си, както и имате достъп по всяко време да я допълните,  промените или изтриете от каталога – без излишни въпроси. Ако сте загубили пощата с линковете за редакция, може да ги възстановите, като използвате мейла, с който сте използвали. Най-новите  15 регистрации са в слайдера на началната страница.

Надяваме се сайтът да помогне да намерите нови и доволни клиенти. Можете да се свързвате помежду си с формата за контакт под обявата, като фирмата получава е-мейл със запитването. Оттам вече вие се договаряте.  Допълнително можете да усилите бизнеса си с публикуване на безплатна малка обява в другия сайт.

Тъй като услугата е нова, решихме да дадем възможност на първите  111 компании да се регистрират безплатно. Организации с обществен характер влизат в каталога по заявка без заплащане – става въпрос за кметства, СНЦ, болници и подобни. Моля, пишете на кирилица и проверявайте за правописни грешки.

Успешен бизнес и рекламирайте в Паралел 44!